Waar is Breugem op tap/te koop?

Verkooppunten
Ontdek op deze pagina waar onze speciaalbieren momenteel verkrijgbaar zijn in Nederland. Gebruik onze interactieve kaart om de dichtstbijzijnde verkooppunt van Breugem bier te vinden. Op onze kaart vind je slijterijen, restaurants, strandtenten en nog veel meer. Wij doen ons best om de lijst zo actueel mogelijk te houden, maar mocht u een verkooppunt missen, contacteer ons dan gerust.

Proeflokaal en winkel Breugem bieren
Het grootste deel van de verschillende bieren die we brouwen zijn op de tap verkrijgbaar. Bestel hier aan de bar en zoek een geschikte plek om met volle teugen van Breugems bier te genieten. Het Proeflokaal kun je vinden op Lagedijk 71-73 te Zaandijk. Kijk voor meer informatie op restaurant@brouwerijhoop.nl of winkel@brouwerijhoop.nl

Leveranciers 
Wil je (tussen) leverancier van Brouwerij Breugem worden? Neem dan contact op met Patrick Breugem of Marcel Lampe. De verkopers van Brouwerij Breugem staan graag voor je klaar. Wij leveren zowel fusten, als dozen. Je kunt het verkoopteam bereiken per mail sales@brouwerijbreugem.nl of telefoon +31 (88) 1308890. De uitgebreide gegevens staan op de contactpagina.

Online bestellen
Geen zin om naar de winkel te lopen? Bestel nu een fantastische box vol met Breugem bieren. Klik op het tabblad bestellen of hier. Daarnaast staat ons gehele assortiment ook op Beerwulf.com. Zij hanteren de prijzen zoals in de supermarkt. De verzending is bij iedere ´vol pack´ gratis en als je op doordeweekse dagen voor 18:00 besteld, heb je de bieren morgen in huis. 


© brouwerijbreugem 2019 - SMIT. Digitaal vakmanschap