Nieuws & Events

Nieuws & Events

Miyagi and Jones

Maak kennis met een van onze klanten. Deze maand wordt Miyagi and Jones in het zonnetje gezet. Ontdek de menukaart van het Aziatische / westerse restaurant.

Miyagi and Jones

Miyagi and Jones
Miyagi and Jones is een Asian Gastro- en Streetfood restaurant. De combinatie van verschillende elementen, zoals de kwaliteit van eten, de gastvrijheid van personeel, de innovatieve gerechten en de dranken maakt het restaurant uniek. In hun stoere en vernieuwde sfeer kan je genieten van een lekker avondje uit.

De keuken
Miyagi and Jones is een fusie van twee werelden. Miyagi staat in de keuken en zorgt voor de Aziatische invloeden, terwijl Jones de westerse trends tot leven brengt en achter de bar staat. Samen creëren ze de mooiste vis- en vleesgerechten. Ze hebben bijvoorbeeld sushi in zowel de Amerikaanse (California Roll) als de Japanse stijl (Nigiri Sushi).   

Naast gerechten kun je bij Miyagi and Jones ook genieten van heerlijke frisse wijntjes en maar liefst meer dan 30 speciaal bier. Op het trefpunt voor horecaprofessionals Horecava heeft de vertegenwoordiger van de Asian Gastro ons bier geproefd en binnenkort staat onze Asian White bij hun op de wisseltap. Hopelijk zullen na de eerste slok er nog vele volgen. 

Beer and Beats
Donderdag is bij uitstek de avond voor een gezellige borrel bij Miyagi and Jones. Tijdens ´Beer and Beats´ kun je genieten van lekkere deuntjes en ontvang je 30% korting op de wisseltaps. Het ideale moment om onze Asian White te proeven.

Miyagi and Jones is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk onze interactieve map voor de adresgegevens. 

Categorie├źn

© brouwerijbreugem 2019 - Website door SMIT. Digitaal vakmanschap