Nieuws & Events

Nieuws & Events

De Ysbreeker

Aan de Amstel in het monumentale pand De Ysbreeker wordt onze Saense Tripel geschonken. Café Restaurant De Ysbreeker is een bruisende ontmoetingsplek in hartje van Amsterdam, tevens klant van de maand! Bekijk het bericht voor het hele verhaal.

De Ysbreeker

Klant van de maand
Onze Saense Tripel wordt al langere tijd geschonken bij café-restaurant De Ysbreeker. Als je graag toeristen in de hoofdstad van Nederland wil ontwijken, ben je bij de Ysbreeker op het juiste adres. Je kunt de Ysbreeker het best omschrijven als een brasserie: je kunt hier van meerdere gangen genieten. Naast het glorieuze uitzicht, is de service bij de Ysbreeker ook snel. 

De Saense Trippel 
De Ysbreeker heeft voor onze Tripel gekozen, omdat de Saense Tripel wat ingewikkelder in elkaar zit en het een frisse biersoort is. "De Trippel heeft geen typische smaak" Aldus Floris, assistent manager van de Ysbreeker. "Er zit namelijk een kruidig tintje aan de Saense Trippel en de hop zorgt voor fruitige invloeden". Op een schaal van vijf, scoort de Saense Trippel dan ook een vier. Heb je zin in een Tripel? Bezoek dan de Weesperzijde 23! Geniet van de snelle service, seizoensgerechten en laat je verrassen door onze Saense Tripel.

De Ysbreeker is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bekijk onze interactieve map voor de adresgegevens. 

Categorieën

© brouwerijbreugem 2019 - Website door SMIT. Digitaal vakmanschap