Nieuws & Events

Nieuws & Events

Restaurant & Hotel De Fortuna

Het succesvolle horecabedrijf is al sinds 1972 actief. Eerst alleen als hotel en vanaf 1993 óók als restaurant. Op deze prachtige plek zijn maar liefst 5 van onze bieren te koop.

Restaurant & Hotel De Fortuna

Restaurant en hotel zijn gevestigd aan een van de meest schilderachtige plekjes van Edam, het zogenaamde Boerenverdriet, met uitzicht op Kwakelbrug, Speeltoren en een van de oudste nog actieve scheepswerven van Nederland. 
 
Hotel & Restaurant
Op een afstand van nog geen 20 kilometer van Amsterdam vind je, in het oude centrum van het schilderachige Zuiderzeestadje Edam, het gezellige drie-sterrenhotel en het sfeervolle à la carte restaurant "De Fortuna". Het pittoreske hotel heeft 23 kamers, die zijn ondergebracht in een 5-tal karakteristieke Noord-Hollandse herenhuizen met daartussen een prachtige, aan het water gelegen, verzorgde tuin. 

De kaart
Fortuna maakt in hoofdzaak gebruik van streekgebonden producten en ze streven daarbij een ambachtelijke en biologisch verantwoorde bereidingswijze na. De menukaart is ingedeeld in voor-, tussen-, hoofd- en nagerechten.  De kaart wordt elke 7 tot 8 weken volledig vernieuwd en aangepast aan de eisen van het seizoen.
 
De bieren van 'De Fortuna'. 
Er staan maar liefst 5 van onze bieren op de menukaart van de Fortuna. Je kunt kiezen uit het Zoentje, de Seanse IPA, de Session 3%, de Saense Tripel en Sean WIT. Bezoek Edam en dineer gezellig bij het familiebedrijf De Fortuna. 

© brouwerijbreugem 2019 - SMIT. Digitaal vakmanschap