Nieuws & Events

Nieuws & Events

Eetcafé De Keet

Sinds november 2018 is de Koemarkt te Purmerend weer een gezellige tent rijker. Binnen voel je de gezellige sfeer. De oude stenen vloer hebben zij volledig in tact gelaten; Daarnaast staat er heel veel lekkers op de kaart. Kortom: het is een laagdrempelig eetcafé voor iedereen.

Eetcafé De Keet

Samen genieten 
Bij Eetcafé De Keet kan je genieten van een lunch, diner en/of borrel. Om in ‘hogere’ sferen te komen, hebben ze diverse 'high' specials, zoals: High Tea, Wine, Beer en Cocktails. Je kunt bijEetcafé De Keet heerlijke genieten van diverse wijnen. Van Italiaanse, Spaanse tot en met Franse wijnen. Daarnaast zijn er elke week nieuwe specials buiten de kaart om. 

Safe Foodies 
Ook gasten met een allergie kunnen bij De Keet goed terecht. "Sowieso maken we al onze recepten met glutenvrije producten. Zo proberen we het voor iedereen aantrekkelijk te maken om een avondje uiteten te gaan." Kjeld is daarom ook aangesloten bij 'SafeFoodies'. Gasten kunnen via de app aangeven welke allergieën ze hebben. 

Speciaalbieren 
Naast de lunch- en dinerkaart heeft De Keet zes speciale bieren op de tap, waaronder onze mooie bieren uit Zaandijk. Ben je toevallig in de buurt, proef dan een van onze bieren bij hun op de tap. 

Adresgegevens
De adresgegevens van eetcafé de Keet zijn:
Koemarkt 22, 1441 DC, Purmerend.

© brouwerijbreugem 2020 - SMIT. Digitaal vakmanschap