Nieuws & Events

Nieuws & Events

Fase Fier

Dit vriendelijke familiehotel, het oudste en mooiste van Bakkum, ligt in het centrum van het oude dorp en op loopafstand van de schilderachtige duinen en de kust. Drink deze zomer onze speciaalbieren op de wisseltap bij Fase Fier.

Fase Fier

De titel Fase Fier is een knipoog naar het verleden,namelijk: het honderdjarige bedrijf van de familie Borst is nu in bezit van de vierde generatie. Het restaurant opende zijn deuren op 16 september 1915, heeft twee wereldoorlogen meegemaakt en is nu in bezig van Fabian Borst. 

Te doen 
Hotel Fase Fier eten en drinken is gelegen in het centrum van Bakkum, een dorpje gelegen aan de rand van het unieke Noord-Hollandse duinreservaat met zijn uitgestrekte bossen en prachtige zandstranden (direct naast Castricum). Fase Fier bied de mogelijkheid om even op adem te komen na wandel- of fietstocht in deze streek. In de warme ambiance van het café kun je goed vertoeven.  Is het slecht weer? Wees niet gevreesd, in een ogenblik ben je in steden als Amsterdam of Alkmaar.

Het Hotel 
Het hotel biedt een verscheidenheid aan comfortabele kamers en een uitstekend à-la-carte restaurant. Of u nu op vakantie bent of voor zaken in de buurt moet zijn, u voelt zich altijd thuis bij Hotel Fase Fier Eten en Drinken. 

fase-fier-lounge


De wisseltap
De speciaalbieren van Breugem zijn ook verkrijgbaar bij Fase Fier op de wissel tap. Deze zomer kun je het zoentje uitproberen. Zoals Fabian zegt: “Het zoentje is een echte hardloper, door de frisheid en mooie doordrinkbaarheid. Het heeft een complexe smaak en ligt precies in mijn straatje”. Daarnaast zal in de nazomer (september) de Asian White op de wisseltap verschijnen. “het is een mooi terrasbier, met een lager alcoholpercentage met een mooie toets limoen”. 

© brouwerijbreugem 2020 - SMIT. Digitaal vakmanschap