Nieuws & Events

Nieuws & Events

VVV-winkel Zaanstore

In de maand juli ontvangt u 15% korting op de bieren van de brouwerij Breugem van onze klant van de maand VVV Zaanstore.

VVV-winkel Zaanstore

In de Zaanstore komt de Zaanstreek het best tot zijn recht. Als je de winkel binnenloopt, word je direct verwelkomd door de mooie producten die de streek te bieden heeft. Bekend zijn natuurlijk de mosterd van molen De Huisman, Zaanse mayonaise en de koekjes van Verkade. Ook nieuwe producten als Zaanse sambal, chocolade van de Euforij en zelfs een Zaanse kledinglijn liggen tussen de vertrouwde lekkernijen in het schap.  

VVV-Zaanstore
Bij de Zaanstore kan men terecht voor informatie over de Zaanstreek en de regio, tickets en souvenirs. De Zaanstore is namelijk een VVV-vestiging. In de winkel kun je een uitgebreid assortiment vinden aan bijvoorbeeld wandel- en fietskaarten, boeken, de Zaanse Schans Card, en VVV-cadeaukaarten. Het is de plek om je te laten inspireren en informeren over wat er te zien,te doen en te beleven is. 


Steekproducten 
In de VVV Zaanstore worden tal van Zaanse producten verkocht. Van Zaanse mosterd en sambal tot aan chocolade en lokaal gebrouwen bier toe. 

bier
 
15% korting
De Zaanstreek is een bezoekje waard. Vergeet dan ook vooral niet langste komen bij de Zaanstore. In de maand juli ontvang je bij de Zaanstore bovendien maar liefst 15% korting op de bieren van brouwerij Breugem.. Verwen jezelf of anderen daarom met dit typisch Zaanse bier en profiteer van dit voordeel! 

© brouwerijbreugem 2020 - SMIT. Digitaal vakmanschap