Nieuws & Events

Nieuws & Events

Simons Kaas en Noten

In het hart van Heemskerk staat een speciaalzaak met een breed assortiment van Hollandse & buitenlandse kazen, wijnen, bieren, noten, bonbons en truffels. Simon Kaas en Noten staat voor klantvriendelijkheid, hoogstaande service en ambachtelijke kwaliteit.

Simons Kaas en Noten

Simon (eigenaar) opende in 2011 zijn deuren, omdat er nog een echte kaasspeciaalzaak in Heemskerk ontbrak. Sindsdien is de winkel uitgegoed tot een echte delicatesse winkel. Tegenwoordig hebben ze diverse bieren, wijnen, olijven, cadeaus, bonbons en tapas in het assortiment. Voor iedereen wat wils.

Producten
De core-producten zijn alleen niet veel veranderd, waaronder de beste Hollandse kazen en noten. Simon heeft romige kazen die heerlijk smeuïg en zacht van smaak zijn, maar ook belegen kazen die rijk en vol van smaak zijn. De noten collectie is ook een specialisme. De noten worden dagelijks vers in de winkel gebrand, voor de beste smaakervaring. Je kunt bij Simons terecht voor Amandelen, Cashewnoten en nog veel meer.

Persoonlijke service
Het gemotiveerde team van Simons Kaas en Noten doet er alles aan om de wensen op het gebied van kaasvariaties en andere traktaties waar te maken. Het team zorgt voor alle wensen op maat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een cadeau mandje die je zelf samenstelt met producten vanuit de winkel. Daarnaast stellen zij ook graag andere pakketjes voor de klant samen, zoals voor Vaderdag 

Special bieren
Simon Kaas en Noten heeft een ruim assortiment van verschillende speciaal bieren en ook Breugem mocht niet ontbreken. Al onze speciaal bieren zijn verkrijgbaar bij Simon, waaronder de Asian White en Heet & Stout. 

Locatie
Het bezoekadres van de delicatesse winkel is de kerkweg 45 te Heemskerk. Bekijk de website voor meer informatie. 

 

© brouwerijbreugem 2020 - SMIT. Digitaal vakmanschap