Nieuws & Events

Nieuws & Events

Drink het zoentje Bij Ernst

Bij Ernst is een gastvrij, huiselijk en saamhorig restaurant in de Rijp. Je hebt hier het gevoel dat je ┬┤thuis komt┬┤.

Drink het zoentje Bij Ernst

Door digitalisering verdwijnt het individu; men gaat gezellig uit eten, maar belandt al snel in zijn of haar telefoon en vergeet de tafelgenoten. Ernst (de eigenaar) wilt dit graag doorbreken. Het individu komt op de eerste plaats. Er is aandacht voor elkaar.

Bij Ernst kun je genieten van heerlijke gerechten voor een goede prijs. Het prachtige pand bestaat uit een bar-, lounge- en aperitief gedeelte, en een restaurantgedeelte. Jong en oud kan hier terecht. Ernst maakt gebruik van gezonde producten uit de streek. De koks bereiden de gerechten voor in de open keuken, waardoor interactie met de gasten wordt gestimuleerd. 

Het vlaggenschip van Breugem het Saense Zoentje staat op de menukaart bij Ernst. Ernst kende het Zoentje nog van zijn tijd bij De Hoop op d'Swarte Walvis. Toen hij zijn eigen restaurant begon, mocht een Breugem Biertje niet ontbreken. Het goud amberkleurig biertje is dan ook gewoon heerlijk volgens Ernst. Bij de gasten smaakt het fris fruitige brouwsel altijd naar meer.

Restaurant Bij Ernst is gelegen in het historische stadje De Rijp. Voordat de meren aan beide kanten van De Rijp droog werden gepompt, was De Rijp een havenstad met koopvaardijschepen die de zeeën via handelsroutes bereisde. Je kunt een dagje De Rijp en omgeving ideaal combineren met een hapje eten/drinken Bij Ernst. Het restaurant vind je op de Oosteinde 31-33.

© brouwerijbreugem 2020 - SMIT. Digitaal vakmanschap